I love the sun - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Susan Kruijs - WaarBenJij.nu I love the sun - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Susan Kruijs - WaarBenJij.nu

I love the sun

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Susan

11 Mei 2008 | Zweden, Stockholm

mede zon genoten!

De zon doet ook hier goed zijn best, volop geniet ik. Vooral van de zwoele zomeravonden waar we de BBQ aansteken en met zijn allen tot diep in de nacht rond het kampvuur zitten. Hoe later op de avond hoe beter mijn engels is ;)

Over 3dgn kom ik van jullie zonnetje genieten. Hoop dat hij niet in één keer verdwijnt als hij mij ziet :D
Verjaardags details:
Donderdag 15 mei, ga ik 's ochtends in Weert naar de tandarts, kapper en pedicure. Na 13.30u kan iedereen binnen lopen wanneer die wil. De Weersche vlaai staat in elk geval klaar.
Zaterdag 17 mei zijn jullie rond half 9 welkom in R'dam op de boompjes 470. Als jullie van te voren mee willen eten met Marie Ceciel, Patricia, Justus en mij laat het even weten.
Voor de liefhebbers kunnen we later op de avond nog de stad in gaan voor een dansje en een sjansje.

Zo nu ga ik mijn 'bezoek' eens sms'en. Bezoek tussen haakjes omdat ik benieuwd ben of Ad uberhaüpt Borlänge nog ooit gaat bereiken haha. Hij heeft het volgens mij erg naar zijn zin in Stockholm :D Het boeken van een kamer in het populaire Rugerförd hostel boot was onnodig concludeer ik na het lezen van zijn sms. haha
Mannen als jullie nog tips nodig hebben hoe je in 2uur na aankomst van je vliegtuig een private party van Diesel regelt incl date, moet je het hem maar eens vragen zaterdag 17 mei.

Tot snel mensen

• 11 Mei 2008 - 10:55

Justus:

Ha Lief,

Jij bent al eerder dan zaterdag welkom op de Boompjes hoor! Maar dat weet je ;) Tot heel snel!

Dikke Kus Jus

• 11 Mei 2008 - 11:06

Mama:

Hey Hey Susan
    Wat super lief kaartje en kado voor moederdag.
    Ver weg maar toch heel dicht bij me zonnige Susan.

Knuffel van je moeke

• 11 Mei 2008 - 13:32

Marijke:

Ik geef je een dikke kus vanuit Turkije Suus! XX

• 11 Mei 2008 - 13:32

Mia Robben.:

Zo Suuske!!!
    Dat ziet er gezellig uit op de foto's!!!!
    En ja hoor I love the sun to!!!!!!!!
    we gaan dadelijk B.B.Q met de kids!!!
    wens jou een super gezellige zonnige zondag met liefs van: mia.

• 12 Mei 2008 - 06:17

Maureen :

Ha suuske

het gaat ook allemaal veel en veel te snel en ben je nu ook nog jarig ?? wat ben ik toch een drama van een buddie dat ik dat niet eens weet. Helaas heb ik donderdag mijn eigen afscheidsfeestke in het bossche. Maar wanneer gaan we nou daten dan ???? Welcome home en see ya soon x

• 12 Mei 2008 - 08:03

Lied:

Ziet er goed uit dat vuurtje...lekker warm.
    Tot zaterdag! Zin in....

Liefs LIeD

• 13 Mei 2008 - 13:27

MC:

Ik ben van de partij gezellig eten en een drankje is altijd hopi bon!

• 13 Mei 2008 - 19:47

Suzanne Hunnekens:

Hey Suus,

Hoe is het daar? Zo te zien erg goed! Leuke foto's. Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag toe! En als je terug bent moeten we maar eens wat afspreken.

Suzanne

• 15 Mei 2008 - 08:49

Mia Robben!!!!:

Hallo Jarig suuske!!!!!
    Wij wensen jou Vanharte !!!!!
    een dikke proficiat met je verjaardag. en dat al jou dromen uit mogen komen.
    Liefs en een dikke kus van Ons Allemaal!!
    "DE FAMILIE ROBBEN"

• 15 Mei 2008 - 10:09

Gertie:

Hoi Susan,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag hebt. Ik ben vandaag in Zoeterwoude, dus niet in de buurt van Weert, dus de vlaai hou ik te goed.

Groet Gertie

• 15 Mei 2008 - 13:06

Willy:

hey Suus..jij bent toch jarig een dezer dagen?
    Gefeliciteerd! veel plezier in NL en succes in Zweden! Ik zie je in London!
    x

• 17 Mei 2008 - 11:59

Wim&Marijke:

Het ziet er weer gezellig uit op je site.Helaas heb je de zon achter gelaten, jammer voor jou (jullie).Nog een heel gezellige dag, avond en nacht.

Liefs Wim&Marijke ook voor Justus natuurlijk.

• 22 Mei 2008 - 11:31

MC:

Zeg Suus....ik zit te wachten op een update!