adres in Zweden
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Susan
26 Maart 2008 | Zweden, Borlänge
Susan van de Kruijs
Kornstigen 15 A
S-784 52 BORLÄNGE
Zweden
Zweeds mobiel nr: 073-7805345
skype naam: susanindezon
e-mail: susanindezon@hotmail.com
Ik ben aan het denken mijn mailadres te veranderen in 'susanindesneeuw@hotmail.com' maar voorlopig is het gewoon nog Susanindezon@hotmail.com
26 Maart 2008 - 21:04
Silvia:
Leuke website zussie, ziet er goed uit allemaal. Dikke kus en veel plezier nog daarzo! X Silvia -
26 Maart 2008 - 21:16
LOU:
Suuske!!!! Je bent al weg :-((( en we hebben niet eens afscheid kunnen nemen...
Wat heb je het toch allemaal weer goed geregeld! Mooie site!
We houden contact, heel veel succes daar! Jij hebt binnen een mum van tijd 100 kennissen en vrienden!! Ik ben trots op je!
Dikke x LOU -
26 Maart 2008 - 21:46
Wendy:
he suus
wat ziet dat er allemaal goed uit zeg. ben een beetje jaloers hoor. gelukkig voor mij nog 11 werkdaagjes en dan ga ik naar de zon. kijk er erg naar uit.
ik bgrijp dat je eerste dagen vergezeld bent door je mannetje. leuk hoor!
nou geniet ze en ik hou je in de gaten. jammer dat het voor je vertrek niet meer gelukt is, maar spreken snel af toch? of is dat pas 5 juli???
ps waar stuur ik de kaart heen over 5-6 weken???
kus
wendy -
26 Maart 2008 - 21:48
Moeders:
Wat leuk zo ver weg en toch zo dicht bij.
Heel erg leuk om te zien,heb al zin om te komen.
liefs ma en pa -
26 Maart 2008 - 21:56
Kinny:
Suusje!!!
Je foto's zijn super! Je hebt het vast en zeker naar je zin, het ziet er allemaal zoooo cool uit.
Met mij gaat alles goed hier, lekker relaxen, een beetje werken, en ja, de klanten eten nog steeds hetzelfde als een half jaar geleden, of eigenlijk jaren geleden haha!
Ik ga je site zeker in de gaten houden.
Heel veel succes en plezier daar babe!
Liefs Kinny -
27 Maart 2008 - 06:07
Ad:
Hoi hoi,
goed om te horen dat je zoveel sneeuwpret hebt :) Noorderlicht al gezien (s'avonds goed opletten)?
Veel plezier en ik zal skype weer eens instaleren!! Groetjes uit een nat utrecht -
27 Maart 2008 - 08:27
Suus:
Ja idd mensen, suus gaat eindelijk ook met de tijd mee. Mijn skype naam is susanindezon voor degene die ook met de tijd mee zijn gegaan ;) -
27 Maart 2008 - 10:04
Hanneke:
Suus! Wat leuk zo ver weg opeens! Ik ga je site in de gaten houden..echt prachtige foto's...veel plezier en veel succes!
x Hanneke -
27 Maart 2008 - 10:12
Mia Robben.:
Há lief Suuske!!!
Wat leuk!! dat je in zweden bent voor je studie, geniet er maar van want zweden is een prachtig land.
Dit weet ik van Cindy & Migiel die zijn er pas nog geweest, en hebben de plaatsen Nyköping,Skinnnskatteberg, Ljusdal enz bezocht!!!
Dit i.v.b. dat ze daar altijd nog eens willen gaan wonen en werken, erg spannend.
Ik zal jou ervaringen bij houden op de site, en jou af en toe 'n berichtje sturen.
Lieve groetjes en tot mails Mia robben en de est van de Fam: -
28 Maart 2008 - 18:00
Miertje:
He suus,
je bent meteen al actief bezig geweest om alles te ontdekken wat er te doen is. Volgens mij heb je het al goed naar je zin, fijn zo. Wij hebben hier ook nog sneeuw gezien met de pasen en de dag erna. tot snel
gr Miranda -
30 Maart 2008 - 17:42
Saskia:
He Sus! Wat leuk zo'n site waarop we kunnen zien wat je allemaal ziet en beleefd daar in het koude Zweden. Succes op de universiteit!! Dikke knuffel Sas -
31 Maart 2008 - 09:59
Arjan:
Hey Suus,
Leuk om je verhalen te lezen. Ben je al op de Booze-Cruise geweest?
gr,
Arjan -
31 Maart 2008 - 13:06
Paul:
Suus woont in Zweden!!!
WAUW...
Wat ga, of ben, je er aan het studeren?
nu nog in de sneeuwpret,
wacht maar op de zomer...
Die ken ik, de dagen zijn van nature optimistischer onder de bevolking, lang van energie, krijt zonnig van wit licht en uit mijn beleving prachtig fantastisch!!!
Hoe lang neem je de tijd in verblijf, want deze zomer kom ik naar je toe...
of iig ben ik dat weer zwaar aan het overwegen!
Opnieuw een maandje Zweden is voor mij niet misselijk.
Goede groet en véél liefs
Paul